المقادير:
½ كيلو جبنة رومي أو موتزاريلا مقطّعة على شكل أصابع
2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود
½ حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة
ثمرة فلفل أخضر مقطعة قطع صغيرة
2 كوب بقسماط مطحون
2 كوب زيت للتحمير
كوب دقيق
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVzx14v2qmhCvKvYwTyLbinVA15LjoLiGV1mlAoDtD1pRpb53x_vQlF1sJ2xDhq2e4a9f4uQLBiG36pQo0AJFYO6IfJgsP6zgYC-LQ-fhyFOTwhtbg-1urqgDfmcJRIevzD_gND3mX/s1600/11046557_294968867293614_1916708252685395649_n.jpg)
الطريقة:
1- اخلطي البقسماط مع البقدونس والفلفل الأخضر كويس.
2- حطّي أصابع الجبنة في الدقيق وبعد كده في البيض، وبعدين في البقسماط،
واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة جبنة علشان تتماسك مع خليط البيض والبقسماط.
3- دخّليها التلاجة لمدة نصف ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت
لغاية لونها ما يبقى دهبي، وارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت
موجود فيها.
4- رصّيها في أطباق التقديم، وقدّمي معاها سلطة خضراء أو سلطة زبادي أو كاتشب.. وبألف هنا وشفا.
ليست هناك تعليقات